Ook op mobiel: www.babyfoonvergelijk.nl

Winkels Bekijk winkels

Tommee Tippee babyfoons

Overzicht Tommee Tippee babyfoons

De babyfoons van Tommee Tippee, kortweg Tommee, zijn van bijzonder goede kwaliteit. Allen maken zij gebruikt van de DECT technologie, wat inhoud dat de babyfoons absoluut storingsvrij zijn. Tommee Tippe kent u waarschijnlijk wel van de aparte flessen voor flesvoeding. De babyfoons van dit merk zijn niet zo apart, maar wel erg goed.

Tommee Tippee Closer to Nature met sensor mat (€ 159,-)

Frame Left

De DECT babyfoon met sensor pad van het Tommee Tippee Closer to Nature onderscheid zich door een zeer helder geluid. De sensormat van deze babyfoon leg je onder het matrasje van je baby en deze reageert op de bewegingen van uw baby. Wanneer uw baby langer dan 20 seconden geen bewegingen (ademhaling voelt de mat ook) waarneemt geven de ouderunit en de babyunit een alarmsignaal. Met deze DECT babyfoon met sensor pad van Tommee Tippee slaapt u een stuk ontspannender. Deze Tommee Tippee babyfoon heeft een bereik tot 300 meter en geeft een signaal zodra deze buiten bereik is.

Meer info Tommee Tippee Closer to Nature met sensor mat >>

bestel direct

Tommee Tippee Closer to Nature (€ 94,95)

Frame Left

De DECT babyfoon van het merk Tommee Tippee kenmerkt zich door zij heldere geluid. Deze Tommee Tippee babyfoon heeft een bereik tot driehonderd meter en geeft een seintje zodra de babyfoon buiten bereik is. De ouderunit is voorzien van een clip en kan je op het TFT scherm de temperatuur van de babykamer aflezen evenals de batterijsterkte. Op de ouderunit kunt u het nachtlampje voorzien van de 3 lichtsterktes op de babyunit bedienen . U kunt aflezen of het nachtlampje aanstaat en op welke lichtsterkte. De ouderunit beschikt tevens over een terug praat functie.

Meer info Tommee Tippee Closer to Nature >>

bestel direct

VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeel deze pagina
Rating: 3.3/5 (6 votes cast)

Tommee Tippee, 3.3 out of 5 based on 6 ratings