Ook op mobiel: www.babyfoonvergelijk.nl

Winkels Bekijk winkels

Summer Babyfoons

Overzicht Summer babyfoons

Summer babyfoons behoren tot de absulute top der babyfoons. De duurste modellen hebben zelfs een touchscreen ouderunit, die wel erg veel weg heeft van een een iPhone.

Summer zoom and turn babyfoon (€ 239,-)

Frame Left

Deze digitale (DECT) beeldbabyfoon heeft een in- en uitzoomfunctie. Handig, zodat u nog beter kunt zien waar de baby mee bezig is. In het donker is zwart-wit beeld te zien. Binnen heeft de babyfoon een max. bereik van 50 m en buiten een max. bereik van 100 m. Deze babyfoon Zoom & Turn kan aan de wand gemonteerd worden. De babyfoon heeft een op afstand bestuurbare camera, met riemlip. Er is uitbereiding mogelijk met vier camera’s.

Meer info Summer Zoom & Turn >>

bestel direct

Summer babytouch babyfoon (€ 239-)

Frame Left

De BabyTouch Color Video Monitor heeft een revolutionaire touchscreen monitor. Met een simpele aanraking van het beeld kunt u de monitor instellen op scan, zoom en helderheid.
Verder beschikt u over een docking station voor de draagbare unit en een draadloze, van herlaadbare batterijen voorziene docking voor de camera. Er is een terugspreekfunctie waardoor de ouders met hun baby kunnen spreken ook zit er een thermometer op, om zo de temperatuur in de babykamer in de gaten te houden.

Meer info Summer Baby Touch >>

bestel direct

Summer Slim and Secure (€ 199,-)

Frame Left

Met deze video babyfoon hoort en ziet u uw baby op de mooi vormgegeven ontvanger. Deze is lekker dus en heeft een groot 6,4 cm kleuren video scherm, daarnaast is ie lichtgewicht. Overdag ziet u uw kindje in kleur, ‘s nachts in zwart-wit. Deze babyfoon is eenvoudig in de bediening en de oplaadbare batterijen zijn inbegrepen (voor 10 uur ontvangst). Er zijn tevens twee AC adapters bijgeleverd. Het volume en de lichtsterkte zijn op afstand te regelen. Ook is er muurbevestiging mogelijk. Deze video babyfoon kan uitgebreid worden met maximaal 3 bijkomende camera’s.

Meer info Summer Slim and Secure >>

bestel direct

VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeel deze pagina
Rating: 4.5/5 (2 votes cast)

Summer, 4.5 out of 5 based on 2 ratings