Ook op mobiel: www.babyfoonvergelijk.nl

Winkels Bekijk winkels

Samsung Babyfoons

Overzicht Samsung babyfoons

Bij Samsung denkt u misschien niet direct aan babyfoons, maar eerder aan televisie, wasmachines en drogers? Samsung heeft een breed scala aan producten maar brak pas echt door in Europa met de mobiele telefoons, hier komt direct de link naar babyfoons vandaag. Samsung babyfoons zijn betrouwbaar en relatief gunstig geprijsd.

Samsung SEW-3035W babyfoon met camera (van € 240,- voor € 229,-)

Frame Left

Deze babyfoon met camera, SEW-3035W van Samsung bestaat uit een 3,5 inch kleurenscherm, en een camera met een C-M-O-S-sensor en 2x digitale zoom. Met deze babyfoon kunt u uw baby dag en nacht bewaken, want deze Samsung SEW-3035W is voorzien van een infraroodmodus om zelfs in het donker gewoon te functioneren. De kleurenmonitor deze babyfoon kan op 4 verschillende camera’s worden geinstalleerd. De zenderunit en ontvangerunit van deze babyfoon voorzien ook in functies zoals intercom en nachtlampje. Deze Samsung is een bijzonder mooie en praktische babyfoon, waar u zeker geen spijt van zult krijgen.

Meer info Samsung SEW-3035W >>

bestel direct

Samsung SEW-3022W babyfoon met camera (van € 199,- voor € 189,-)

Frame Left

De babyfoon met camera SEW-3022W van Samsung bestaat uit een camera met een CMOS-sensor en een kleurenscherm van 2,4 inch. Met dit apparaat kunt u uw baby dag en nacht bekijken, want de SEW-3022W is voorzien van een infraroodmodule om ook in het donker goed te kunnen functioneren. De zender en ontvanger van deze babyfoon voorzien ook functies als interfoon en nachtlampje. Hij is misschien niet zo mooi en vernuftig als z’n grote broer, maar het is zeker een goede koop.

Meer info Samsung SEW-3022W >>

bestel direct

VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeel deze pagina
Rating: 2.3/5 (4 votes cast)

Samsung, 2.3 out of 5 based on 4 ratings