Ook op mobiel: www.babyfoonvergelijk.nl

Winkels Bekijk winkels

Philips babyfoons

Overzicht Philips AVENT babyfoons

Philips is een van de meest toonaangevende Nederlandse merken als het gaat om consumenten elektronica. Hieronder vindt u een overzicht van de beste Philips babyfoons.

Philips SCD 530/00 AVENT DECT-babyfoon (van € 109,95 voor € 104,95)

Frame Left

Gegarandeerd storingsvrije babyfoon dankzij de DECT technologie. Met de SCD530 van Philips AVENT kunt u er op elk moment zeker van zijn dat alles goed gaat met uw baby, ook als u rustig aan de koffie zit in de woonkamer. Dankzij de DECT-technologie bent u er zeker van dat andere apparaten, zoals andere babyfoons en draadloze en mobiele telefoons, geen storing veroorzaken voor uw verbinding met uw baby. Het coderen van de gegevens zorgt voor een veilige privé verbinding, zodat u alleen uw baby kunt horen.

Meer info Philips SCD 530 >>

bestel direct

Philips SCD525/00 AVENT Babyfoon (van € 114,95 voor € 109,95)

Frame Left

Met deze DECT-babyfoon bent u altijd dicht bij uw baby, zelfs in een andere ruimte. Met de ECO-modus houdt u op een milieuvriendelijkere manier die verbinding in stand. De DECT-technologie zorgt voor een hoge kwaliteit kristalhelder geluid, zodat u uw baby altijd kunt horen. Ieder lachje, kirretje en hikje klinkt ineens bijzonder duidelijk. Soms is het geruststellende geluid van uw stem het enige dat uw baby nodig heeft om tot rust te komen. Met 1 druk op de knop kunt u overal in huis met uw baby communiceren.

Meer info Philips SCD 525 >>

bestel direct

Philips SCD535/00 AVENT Babyfoon (€ 119,-)

Frame Left

Geniet van ultiem gemak met deze DECT babyfoon van Philips. De nieuwe DECT babyfoon van Philips AVENT zorgen ervoor dat u elk moment verzekerd bent dat uw baby in orde is, ook wanneer u in een andere kamer bent. Een ander groot voordeel van deze Philips babyfoon is dat je gegarandeerd bent van een storingvrije privéverbinding. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat er ruis op de achtergrond is of dat u ineens de buren van een paar huizen verderop hoort praten.

Meer info Philips SCD 535 >>

bestel direct

Philips SDC 600 (€ 146,99)

Frame Left

De Camera van de Philips SDC 600 heeft een kristal helder beeld en de optie op infrarood te filmen waardoor je ook in het donker goed zicht op je baby kan houden. De automatische kanaalselectie is er om geen hinder te ondervinden van andere apparaten of babyfoon in de omgeving, dit samen met een bereik van 150 meter maakt deze camera babyfoon een echt topmodel van Philips. De draadloze draagbare en zeer compacte ontvanger is zeer mooi vormgegeven en zal echt indruk maken op uw visite. U kunt uw baby laten zien terwijl hij of zij lekker boven ligt te slapen. Deze Philips SDC 600, babyfoon met camera is natuurlijk wat duurder dan andere babyfoons, maar dit apparaat heeft u wel echt iets bijzonders in huis.

Meer info Philips SCD 600 >>

bestel direct

VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeel deze pagina
Rating: 3.6/5 (7 votes cast)

Philips, 3.6 out of 5 based on 7 ratings