Ook op mobiel: www.babyfoonvergelijk.nl

Winkels Bekijk winkels

Motorola babyfoons

Overzicht Motorola babyfoons

Motorola is al jaren een grote speler op het gebied van mobiele telefonie. Het is daarom ook niet onlogisch dat zij zich ook zijn gaan richten op babyfoon, aangezien de techniek vergelijkbaar is. Hier vindt u een overzicht van de beste babyfoons van Motorola.

Motorola MBP-36 met camera (€ 179,-)

Frame Left

De Motorola MBP-36 is zonder twijfel, een van de beste babyfoons van binnen het assortiment. Het gedeelte wat u plaatst bij uw baby, bevat een camera, welke voorzien is van infrarood ‘nightvision’, waardoor u ook ‘s nacht uw baby kunt zien. De camera op het babygedeelte is vanaf het oudergedeelte te besturen in verticale en horizontale richting en bevat tevens een zoomfunctie. Het draagbare oudergedeelte werkt via draadloze digitale technologie en heeft een hoge resolutie beeldscherm in kleur. Doordat u 2 kanten op kunt communiceren, is het mogelijk om naast uw baby te horen, ook terug te spreken. Het babygedeelte beschikt over een thermometer en vijf polyfonische slaapliedjes zodatu op het oudergedeelte de kamertemperatuur in de kamer van uw baby kunt zien. Het oudergedeelte geeft een waarschuwing zodra deze buiten bereik is en en bevat een oplaadbare accu zodat u niet afhankelijk bent van een stopcontact. Deze babyfoon met camera heeft een bereik van 200 meter.

Meer info Motorola MBP-36 >>

bestel direct

Motorola MBP-35 met camera (€ 157,95)

Frame Left

De draadloze digitale beeldbabyfoon van Motorola een goede tweede keus op het gebied van audiovisuele babyfoons. U heeft geen last van interferentie en uw privacy wordt volledig gerespecteerd. Via het brede kleurenscherm van 8,9 cm kunt u altijd een oogje in het zeil houden. Dankzij de infraroodcamera heeft u ook in het donker een goed zicht op uw baby. De gevoelige microfoon staat garant voor een kraakhelder geluid. Om uw baby gerust te stellen kunt u met de digitale beeldbabyfoon van Motorola in beide richtingen communiceren. Bovendien kunt u kiezen uit 5 verschillende slaapliedjes.De accu beschikt over een gebruiksduur van 3,5 uur en de draadloze digitale beeldbabyfoon van Motorola is voorzien van een standby-modus en zodra uw baby beweegt wordt het apparaat ingeschakeld. Het bereik van de zender bedraagt 150 meter en als u geen ontvangst meer heeft wordt u door een geluidssignaal gewaarschuwd.

Meer info Motorola MBP-35 >>

bestel direct

VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeel deze pagina
Rating: 3.0/5 (1 vote cast)

Motorola, 3.0 out of 5 based on 1 rating