Ook op mobiel: www.babyfoonvergelijk.nl

Winkels Bekijk winkels

Luvion babyfoons

Overzicht Luvion babyfoons

Luvion maakt zeer stijlvolle en kwalitatieve babyfoons. Een echte must have voor de hippe papa en mama. Wilt u indruk maken op uw visite, dan zijn de babyfoons van Luvion echt iets voor u.

Luvion Grand Elite (€ 179,-)

Frame Left

Met een extra 3,5 inch scherm, verschillende slaapliedjes, temperatuur weergave, digitale zoom en opname functie is de Luvion Grand Elite babyfoon de absolute nummer één onder de babyfoons. De Luvion video babyfoon is voorzien van de laatste digitale Wi-Fi technologie en heeft daardoor groot bereik en is volledig storingsvrij, ook in de nabijheid van draadloos internet. Het systeem geeft een glaszuiver beeld in en rondom uw huis. De Luvion Grand Elite beschikt tevens over een terugspreekfunctie.

Meer info Luvion Grand Elite >>

bestel direct

Luvion Prestige Touch Eco (€ 219,-)

Frame Left

Met de Luvion Prestige Touch Eco kunt u uw baby nog beter in de gaten houden. Deze Luvion heeft namelijk een kleurenbeeldscherm van 7 inch! U kunt de babyfoon uitbreiden tot 4 camera’s. Zo kunt u door het gebruiken van de quad-functie niet alleen de kleinste maar tegelijkertijd ook de oudere broers en/of zussen op het beeldscherm zien. We zouden het bijna vegeten, maar het beeld en geluid is ook van bijzonder hoog niveau. Met deze Luvion heeft u uw gezin beter in beeld dan u ooit heeft durven wensen.

Meer info Luvion Prestige Touch Eco >>

bestel direct

Luvion Platium 2 (€ 139,-)

Frame Left

Deze Luvion babyfoon is voorzien van de laatste digitale Wi-Fi technologie en heeft daardoor een extra ver bereik buitenshuis van max 200 meter en is daarmee meteen 100% storingsvrij. Het unieke aan deze Luvion Camera babyfoon is dat deze set uit te breiden is tot max 4 Camera´s, en u ook tegelijkertijd naar alle 4 de beelden kunt bekijken door de Quad functie. Tevens heeft u met deze set ook uitstekend beeld op de 2.4 Inch display in het donker dankzij de ingebouwde infrarood op de camera.

Meer info Luvion Platinum 2 >>

bestel direct

Luvion Deluxe 100 DECT (€ 79,-)

Frame Left

De Luvion Deluxe 100 beschikt over de allerhoogste kwaliteit audio die verkrijgbaar is. Luvion is een premium babyfoon merk en dat gegeven, maakt de Deluxe-100 absoluut waar. De Luvion heeft een hip design en is gemaakt van de beste kwaliteit onderdelen, voorzien van veel handige functies en geeft een super helder geluid. Bestel de Luvion Elite 100 en u zult geen spijt krijgen.

Meer info Luvion Deluxe >>

bestel direct

VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeel deze pagina
Rating: 3.7/5 (10 votes cast)

Luvion, 3.7 out of 5 based on 10 ratings