Ook op mobiel: www.babyfoonvergelijk.nl

Winkels Bekijk winkels

Alecto babyfoons

Waarom een Alecto babyfoon?

Alecto is een van de beste merken, als het gaat om babyfoons. Hieronder vind u een overzicht van alle Alecto babyfoons.

Alecto DBX-85 (€ 44,99) – morgen in huis! –

Frame Left

Honderd procent storingsvrij, dat is de Alecto DBX-85, digitale babyfoon inclusief geluidssensor. De Alecto babyfoon heeft een zeer bijzondere ECO modus. Bij de FULL ECO mode worden korte signalen ter controle uitgeschakeld tussen zender en ontvanger uitgeschakeld. Zodra de baby geluid maakt, of huilt wordt dit waargenomen, en schakelt het systeem in. Vervolgens wordt er een melding weergegeven op de ouderunit. Hoe sterker het geluid des te meer lampjes zullen gaan branden, zodat u visueel op de hoogte wordt gebracht en dus een visuele waarschuwing krijgt.

Meer info Alecto DBX-85 >>

bestel direct

Alecto DBX-88 (€ 74,-) – morgen in huis! –

Frame Left

Deze 100% storingsvrije Alecto DBX-88 Dect Eco Babyfoon biedt altijd zekerheid. Met deze babyfoon bent u altijd op de hoogte van de alles wat er gaande is in de babykamer. Naast de gebruikelijke functies, zoals het kunnen luisteren naar de geluiden in uw babykamer, kunt u ook terug praten. Als de baby geluid maakt, schakelt het systeem zich in en wordt een melding direct weergegeven op de ouderunit. Hoe groter de sterkte van de geluidssignalen branden er meerdere lichtjes zodat u altijd op de hoogte bent…

Meer info Alecto DBX-85RZ >>

bestel direct

Alecto DBX-85RZ (€ 44,99) – morgen in huis! –

Frame Left

– Speciaal voor de meisjes in het raspberry roze!- Honderd procent storingsvrij, dat is de Alecto DBX-85, digitale babyfoon inclusief geluidssensor. De Alecto babyfoon heeft een zeer bijzondere ECO modus. Bij de FULL ECO mode worden korte signalen ter controle uitgeschakeld tussen zender en ontvanger uitgeschakeld. Zodra de baby geluid maakt, of huilt wordt dit waargenomen, en schakelt het systeem in. Vervolgens wordt er een melding weergegeven op de ouderunit. Hoe sterker het geluid des te meer lampjes zullen gaan branden, zodat u visueel op de hoogte wordt gebracht en dus een visuele waarschuwing krijgt.

Meer info Alecto DBX-85RZ >>

bestel direct

Alecto DBX-86 (€ 79,95)

Frame Left

Wilt u rustig uw werk door doen terwijl uw baby lekker ligt te slapen? Met de Alecto DBX-86 Eco digitale DECT babyfoon kunt u dit zonder problemen doen. De Alecto DBX-86 Eco babyfoon beschikt, net als de meeste andere Alecto babyfoons over een eco-mode. Hiermee kunt u zowel het zendervermogen als het energieverbruik regelen zonder verlies van de ontvangstkwaliteit. Met deze Alecto babyfoon hoort u alle babygeluidjes kraakhelder. De babyfoon maak gebruikt van DECT-technologie om je te laten horen wat er zich in de babykamer afspeelt en zorgt ervoor dat er geen storing optreedt bij de geluidsoverdracht. Er is een bereik tot vijfig meter binnen en tot driehonder meter buiten.

Meer info Alecto DBX-86 >>

bestel direct

Alecto DVM-60 Draadloze Beeld Babyfoon (€ 111,-)

Frame Left

Met de DVM-60 van Alecto kunt u uw baby horen en zien binnen een straal van 50 mtr. De babyfoon is draadloos en heeft een ingebouwde camera. Door deze babyfoon te richten op uw baby, kunt u uw baby altijd in de gaten houden. De babyfoon beschikt over kristalhelder geluid waardoor u alles hoort van wat er in de kamer bij uw baby gaande is. Het display is duidelijk, zelfs wanneer er weinig licht is in de kamer. De babyfoon werkt op batterijen en u kunt hem gemakkelijk op uw draadloos netwerk aansluiten. Op deze manier heeft u geen last van storing. Deze mooie babyfoon wordt geleverd met oplaadbare batterijen voor de ontvanger en adapters.

Meer info Alecto DVM-60 >>

bestel direct

Alecto DVM-40 Draadloze Beeld Babyfoon (€ 169,95)

Frame Left

De Alecto DVM-40 babyfoon lijkt in veel opzichten op de DVM-70. Zo is de straal eveneens 50. Deze babyfoon is draadloos en heeft een ingebouwde camera. U kunt hem in de kamer van uw baby plaatsen en hem dus observeren, terwijl u elders in huis bezig bent. De babyfoon levert kristalhelder geluid, gelijkwaardig aan het geluid van de DVM-70 waardoor u alles hoort wat er in de kamer gaande is. Ook in het donker, geeft het beeldscherm van de babyfoon een goed beeld. Omdat ook deze babyfoon aan te sluiten is op uw draadloze netwerk, heeft u geen last van storing. De babyfoon wordt inclusief batterijen geleverd.

Meer info Alecto DVM-40 >>

bestel direct

VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeel deze pagina
Rating: 3.0/5 (4 votes cast)

Alecto, 3.0 out of 5 based on 4 ratings