Ook op mobiel: www.babyfoonvergelijk.nl

Winkels Bekijk winkels

Babyfoon Merken

Alecto

AlectoAlecto is een heuse specialist op het gebied van babyfoons, dit merk heeft een groot assortiment. Van eenvoudige betaalbare budget babyfoons, tot zeer bijzondere en exclusieve modellen.

Bekijk de Alecto Babyfoons >>

Philips

PhilipsPhilips is zonder twijfel een van de grootste spelers op het gebied van babyapparatuur. De Avent serie van Philips staat voor gebruiksvriendelijkheid, betrouwbaarheid en natuurlijk kwaliteit.

Bekijk de Philips Babyfoons >>

Luvion

LuvionLuvion is de Rolls Royce onder de babyfoons, het is echt een hip merk. Zoals je mag verwachte van de prijsstelling, zijn de Luvion babyfoons naast erg mooi, ook kwalitatief en technisch gezien zeer goed.

Bekijk de Luvion Babyfoons >>

Motorola

MotorolaDe oorsprong van Motorola ligt niet in de fabricage van babyfoons, maar juist in de telecommunicatie. Motorola heeft de techniek uit de communicatie ingezet om kwalitatief goede babyfoons te maken.

Bekijk de Motorola Babyfoons >>

Tommee Tippee

Tommee TippeeDe babyfoons van Tommee Tippee zijn door de DECT technologie absoluut storingsvrij. Tommee Tippee kent men vooral van de borst achtige flessen maar ook hun babyfoons zijn bijzonder.

Bekijk de Tommee Babyfoons >>

Topcom

TopcomHeeft u twijfels over DECT technologie? Dan zijn de babyfoons van Topcom iets voor u. Topcom babyfoons maken juist geen gebruik van DECT, waardoor het bereik maarliefst 3 KM is.

Bekijk de Topcom Babyfoons >>

Samsung

SamsungHet Japanse merk Samsung is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de grootste elektronica merken ter wereld. Naast TV’s, wasmachines en mobiele telefoons produceert dit merk ook goede babyfoons.

Bekijk de Samsung Babyfoons >>

Babymoov

BabymoovBabymoov is een tamelijk onbekende Franse babyfoon fabrikant. Naast babyfoons maken ze allerlei ander babyapparatuur, te herkennen aan de speelse vormen en kleuren.

Bekijk de Babymoov Babyfoons >>

Summer

SummerSummer Infants biedt zeer exclusieve babyfoons, die de veiligheid van uw baby absoluut waarborgen. De camera kan zoomen en kan eventueel ook naar wens aan de wand bevestigd worden.

Bekijk de Summer Babyfoons >>

VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeel deze pagina
Rating: 3.0/5 (11 votes cast)

Merken, 3.0 out of 5 based on 11 ratings