Ook op mobiel: www.babyfoonvergelijk.nl

Winkels Bekijk winkels

Babyfoon met camera

Babyfoon met camera

Waarom een babyfoon met camera?

In het onderstaande overzicht vindt u alle gangbare babyfoons met camera. Deze beeld babyfoons zijn allemaal getest volgens de strengste eisen.

Philips SDC 600 (€ 149,-)

Frame Left

De Camera van de Philips SDC 600 heeft een kristal helder beeld en de optie op infrarood te filmen waardoor je ook in het donker goed zicht op je baby kan houden. De automatische kanaalselectie is er om geen hinder te ondervinden van andere apparaten of babyfoon in de omgeving, dit samen met een bereik van 150 meter maakt deze camera babyfoon een echt topmodel van Philips. De draadloze draagbare en zeer compacte ontvanger is zeer mooi vormgegeven en zal echt indruk maken op uw visite. U kunt uw baby laten zien terwijl hij of zij lekker boven ligt te slapen. Deze Philips SDC 600, babyfoon met camera is natuurlijk wat duurder dan andere babyfoons, maar dit apparaat heeft u wel echt iets bijzonders in huis.

Meer info Philips SCD 600 >>

bestel direct

Alecto DVM-60 Draadloze Beeld Babyfoon (van € 169,95 voor € 164,98)

Frame Left

Met de DVM-60 van Alecto kunt u uw baby horen en zien binnen een straal van 50 mtr. De babyfoon is draadloos en heeft een ingebouwde camera. Door deze babyfoon te richten op uw baby, kunt u uw baby altijd in de gaten houden. De babyfoon beschikt over kristalhelder geluid waardoor u alles hoort van wat er in de kamer bij uw baby gaande is. Het display is duidelijk, zelfs wanneer er weinig licht is in de kamer. De babyfoon werkt op batterijen en u kunt hem gemakkelijk op uw draadloos netwerk aansluiten. Op deze manier heeft u geen last van storing. Deze mooie babyfoon wordt geleverd met oplaadbare batterijen voor de ontvanger en adapters.

Meer info Alecto DVM-60 >>

bestel direct

Alecto DVM-40 Draadloze Beeld Babyfoon (€ 169,95)

Frame Left

De Alecto DVM-40 babyfoon lijkt in veel opzichten op de DVM-70. Zo is de straal eveneens 50. Deze babyfoon is draadloos en heeft een ingebouwde camera. U kunt hem in de kamer van uw baby plaatsen en hem dus observeren, terwijl u elders in huis bezig bent. De babyfoon levert kristalhelder geluid, gelijkwaardig aan het geluid van de DVM-70 waardoor u alles hoort wat er in de kamer gaande is. Ook in het donker, geeft het beeldscherm van de babyfoon een goed beeld. Omdat ook deze babyfoon aan te sluiten is op uw draadloze netwerk, heeft u geen last van storing. De babyfoon wordt inclusief batterijen geleverd.

Meer info Alecto DVM-40 >>

bestel direct

Motorola MBP-36 met camera(€ 179,-)

Frame Left

De Motorola MBP-36 is zonder twijfel, een van de beste babyfoons met camera. Het gedeelte wat u plaatst bij uw baby, bevat een camera, welke voorzien is van infrarood ‘nightvision’, waardoor u ook ‘s nacht uw baby kunt zien. De camera op het babygedeelte is vanaf het oudergedeelte te besturen in verticale en horizontale richting en bevat tevens een zoomfunctie. Het draagbare oudergedeelte werkt via draadloze digitale technologie en heeft een hoge resolutie beeldscherm in kleur. Doordat u 2 kanten op kunt communiceren, is het mogelijk om naast uw baby te horen, ook terug te spreken. Het babygedeelte beschikt over een thermometer en vijf polyfonische slaapliedjes zodatu op het oudergedeelte de kamertemperatuur in de kamer van uw baby kunt zien. Het oudergedeelte geeft een waarschuwing zodra deze buiten bereik is en en bevat een oplaadbare accu zodat u niet afhankelijk bent van een stopcontact. Deze Motorola babyfoon met camera heeft een bereik van 200 meter.

Meer info Motorola MBP-36 >>

bestel direct

Samsung SEW-3035W babyfoon met camera (van € 240,- voor € 229,-)

Frame Left

Deze babyfoon met camera, SEW-3035W van Samsung bestaat uit een 3,5 inch kleurenscherm, en een camera met een C-M-O-S-sensor en 2x digitale zoom. Met deze babyfoon kunt u uw baby dag en nacht bewaken, want deze Samsung SEW-3035W is voorzien van een infraroodmodus om zelfs in het donker gewoon te functioneren. De kleurenmonitor deze babyfoon kan op 4 verschillende camera’s worden geinstalleerd. De zenderunit en ontvangerunit van deze babyfoon voorzien ook in functies zoals intercom en nachtlampje. Deze Samsung is een bijzonder mooie en praktische babyfoon, waar u zeker geen spijt van zult krijgen.

Meer info Samsung SEW-3035W >>

bestel direct

Samsung SEW-3022W babyfoon met camera (van € 199,- voor € 189,-)

Frame Left

De SEW-3022W van Samsung, babyfoon met camera, bestaat uit een camera met een CMOS sensor en een kleurendisplay van 2,4″. Met dit apparaat kunt u uw baby dag en nacht in de gaten houden, want deze babyfoon is voorzien van een infraroodcamera om ook in het donker goed beeld te kunnen geven. De zender en ontvanger van deze babyfoon hebben ook functies als een interfoon en een nachtlampje. Hij is misschien niet zo mooi en nifty als z’n grote broer, maar het is zeker een goede koop.

Meer info Samsung SEW-3022W >>

bestel direct

Summer babytouch babyfoon (€ 239,-)

Frame Left

De BabyTouch Color Video Monitor van Summer heeft een revolutionaire touchscreen monitor. Met een simpele aanraking van het beeld kunt u de monitor instellen op scan, zoom en helderheid.
Verder beschikt u over een docking station voor de draagbare unit en een draadloze, van herlaadbare batterijen voorziene docking voor de camera. Er is een terugspreekfunctie waardoor de ouders met hun baby kunnen spreken ook zit er een thermometer op, om zo de temperatuur in de babykamer in de gaten te houden.

Meer info Summer Baby Touch >>

bestel direct

VN:F [1.9.22_1171]
Beoordeel deze pagina
Rating: 3.4/5 (17 votes cast)

Babyfoon met camera, 3.4 out of 5 based on 17 ratings